BIBLIOTECA VIE

Programului “Biblioteca Vie” este parte din proiectul BEYOND Divides, finanțat de Fundația Robert Bosch și implementat de Impact Hub Bucharest, în parteneriat cu Asociația VAR.
Desfășurat în 4 orașe: Istanbul, Ruhr, Madrid și București, BEYOND Divides a fost gândit ca un proces inovator de co-creație, realizat cu scopul de a conecta actori din mediul urban și rural, pentru a crea conexiuni puternice, bazate pe dialog și încredere.

Prima întâlnire va avea loc pe 18 ianuarie la Liceul Teoretic “Brancoveanu Voda” din Urlați, județul Prahova.

Ne propunem să vorbim deschis despre teme precum adolescența, prietenia, bullying-ul și orientarea în carieră. Vom face împreună posibil acest lucru prin folosirea metodelor de tipul mentoratului, storytelling-ului, Teatrului Forum și prin introducerea în program a unor cărți / filme captivante, gata să reveleze moduri de gândire și viziunea asupra lumii noastre interioare și exterioare!
Pe lângă membrii proiectului BEYOND Divides, ne vor bucura cu prezența UN INVITAT “CARTE” SURPRIZĂ (more to follow) și un mentor – președinta Fundației Județene pentru Tineret Prahova, doamna Ana Nedelcu: cu o vastă experiență în jurnalism, psihologie, educație și nu numai!
Echipa
Jenniffer Corrales
Vero Nica
Odeta Onea

teaser BIBLIOTECA VIE