Dumitrița Răzlog

”imersiv”

Lucrarea propusă pentru “Orașul M” încearcă să transforme spațiul, făcându-l transparent, prin aducerea exteriorului în interior. Imaginea poate fi citită ca o metaforă a experienței pandemice prin care trecem aproape inert, așa cum urcăm scările rulante. Motivul timpului în care rămânem pasivi a fost ales tocmai pentru a sublinia senzația de permanență a crizei. Prin multiplele avataruri și faze, deși posibil de străbătut, pandemia ne obligă la o tranziție repetitivă.”

Dumitrița Răzlog a absolvit licența în cadrul Universității Naționale de Arte București și este în prezent masterandă la secția de Artă Murală, în cadrul aceleiași instituții.

Fiind la începutul carierei artistice, explorează diferite metode de expresie: pictură, instalație, graffiti, gravură. De obicei, artista trece printr-un proces de introspecție, căutând mereu mediul potrivit prin care să transmită cât mai intens emoția subiectelor alese.

A participat la expoziții în București și a realizat ilustrații pentru Ministerul Culturii.

Lucrare luminată cu produse AVONI Lighting

Proiect realizat cu sprijinul Display Grup, Impuls Leasing Romania, AMIQ Consulting, ButanGas, interfața.ro, Respiro Dental, powered by Molotow România

Back