Alexa Lincu

”Albastru” și “Where’s the?” – lucrări powered by Molotow România

Lucrările sale fac trimitere către confuzia individului plasat într-un mediu citadin, în relație cu spațiul în care aceasta sunt plasate, respectiv stația de metrou, ansamblul de scări devenind simbol al labirintului unei vieți agitate, haotice.

Alexa Lincu (n.2000) este studentă în cadrul Universității Naționale de Artă din București, secția Artă Murală. Absolventă a Colegiului Național Gheorghe Lazăr, Alexa își clădește drum în lumea artei prin explorarea unei multitudini de medii, atât tradiționale, cât și digitale, pornind de la ilustrație, colaj, gravură, instalație, pictură de șevalet, până la tehnici specifice artei murale, realizând lucrări cu care participă la expoziții și concursuri. Interesată de înfrumusețarea spațiului public, aceasta contribuie la acțiuni de voluntariat ce au ca scop stârnirea unor trăiri autentice și aducerea mai aproape a privitorului de artă. Prin lucrările sale, Alexa explorează sfera interiorității, având ca sursă de inspirație propriile trăiri, ce își au originea în evenimente actuale sau în amintiri din perioada copilăriei.

Proiect realizat cu sprijinul Display Grup, Impuls Leasing Romania, AMIQ Consulting, ButanGas, interfața.ro, Respiro Dental, powered by Molotow România

Lucrări luminate cu produse AVONI Lighting

Back