Andrei Felea

“DUO”

Originea umană este punctul de la care am pornit în realizarea lucrării. Ne aflăm într-o perioadă dificilă, în continuă schimbare, iar tehnologia este tot mai avansată. Vine în ajutorul nostru, făcându-ne viața mai ușoară. Cea mai mare problemă adusă omenirii de către tehnologie este faptul că aceasta a ajuns să nu mai fie o opțiune, ci o obligație.

Oricât am încerca, nu putem scăpa de interacțiunile cotidiene cu lumea digitală, care este inevitabilă. Omul își lasă atât amprenta socială, cât și pe cea fizică peste tot în jurul său.

Andrei Felea (n. 1995) este artist vizual și muralist cu studii masterale în domeniul picturii murale. Pentru Andrei Felea, pereții sunt un alt mijloc de exprimare, prin care poate să arate lumiii universul său plin de imaginație și temele care-l interesează. Tot timpul este în căutare de pereți potriviți pentru murale, iar proiectul Orașul M este o oportunitate de a se exprima artistic. Pereții aleși l-au inspirat să facă o propunere de spațiu afect în subteranul haosului urban.

powered by Molotow România

Proiect realizat cu sprijinul Display Grup, Impuls Leasing Romania, AMIQ Consulting, ButanGas, interfața.ro, Respiro Dental, powered by Molotow România

Lucrări luminate cu produse AVONI Lighting

Back