Cosmina – Ionela Sandu

disconnected_realities

Lucrarea urmărește să exploreze senzația de singurătate într-o lume tot mai conectată digital, dar și sentimentul de depersonalizare cauzat de idealizarea exagerată a unor standarde sociale imposibil de atins. Animația ilustrează ideea de conectare digitală, dar deconectarea aproape totală față de lumea din jur și față de propria persoană.

Cosmina-Ionela Sandu este studentă în ultimul an de licență la Universitatea Națională de Arte București, secția Grafică. Cosmina își ocupă timpul studiind diferite fenomene specifice Internet Culture-ului și moduri în care subiecte relevante generației ei pot fi transpuse în arta plastică. Prin universul „Circului”, artista explorează sentimentele de neliniște, anxietate, paranoia, monotonia enervantă, agitația emoțională, folosindu-se de personaje construite pe baza elementelor specifice zonei umoristice a meme-urilor, precum clovnul și umorul întunecat.

Proiect realizat cu sprijinul Display Grup, Impuls Leasing Romania, AMIQ Consulting, ButanGas, interfața.ro, Respiro Dental, powered by Molotow România

Lucrări luminate cu produse AVONI Lighting

Back