Cosmina – Ionela Sandu

Proiect realizat cu sprijinul Display Grup, Impuls Leasing Romania, AMIQ Consulting, ButanGas, interfața.ro, Respiro Dental, powered by Molotow România

Lucrări luminate cu produse AVONI Lighting

disconnected_realities

Lucrarea urmărește să exploreze senzația de singurătate într-o lume tot mai conectată digital, dar și sentimentul de depersonalizare cauzat de idealizarea exagerată a unor standarde sociale imposibil de atins. Animația ilustrează ideea de conectare digitală, dar deconectarea aproape totală față de lumea din jur și față de propria persoană.

Cosmina-Ionela Sandu este studentă în ultimul an de licență la Universitatea Națională de Arte București, secția Grafică. Cosmina își ocupă timpul studiind diferite fenomene specifice Internet Culture-ului și moduri în care subiecte relevante generației ei pot fi transpuse în arta plastică. Prin universul „Circului”, artista explorează sentimentele de neliniște, anxietate, paranoia, monotonia enervantă, agitația emoțională, folosindu-se de personaje construite pe baza elementelor specifice zonei umoristice a meme-urilor, precum clovnul și umorul întunecat.

Back