Pastila Roz

PASTILA ROZ ESTE O GRUPARE SATIRICĂ, JOVIALĂ ȘI INDIFERENTĂ FORMATĂ DIN BEAVER, MARIAN CODREA ȘI ALEXANDRU-CLAUDIU MAXIM

Beaver este artist plastic contemporan. A studiat grafica dar e mai interesat si preocupat de pictura. In general lucreaza in ulei, dar experimenteaza si cu alte materiale. Tematic si stilistic este foarte divers: fie lucreaza cu meticulozitate si realist, fie puternic abstract. Spectrul sau ideatic porneste de la visceralitati baroce, trece prin estetica vulgarului si ajunge la un absurd existential plin de umor.

Marian este un artist vizual supercontemporan. A studiat sculptura , dar e interesat de a face conexiuni intre sculptura “traditionala” si “multimedia”. Apeleaza la tehnologii precum 3d scan/print si simuleaza realități pe care le transforma in obiecte sculpturale.

Alexandru Claudiu Maxim născut în 1990 este editor video și artist vizual. Este membru al grupului artistic Pastila Roz și manager al The Art Machine – un vending machine de artă în ediție limitată. A absolvit Facultatea de Litere, secția Comunicare și Relații Publice. Expune constant individual și cu grupul Pastila Roz. A participat în expoziții precum Art Safari 2019 – Young blood, Art Safari 2021 – Supereroi/Antieroi. 

Proiect realizat cu sprijinul IMPULS LEASING RomâniaDISPLAY GRUP, Respiro Dental și interfața.ro

Back