MIHAI, 28 ani, actor

Acest cristal a apărut de nicăieri în viața mea, acum 2 ani. M-a ajutat mult în perioada aceea, în care exploram misticismul și însemnătatea inconștientului în existența noastră cotidiană. Când simțeam o energie negativă în jur, cumva ”Cristalul” îmi spunea să plec de acolo.

De exemplu, când mă întâlneam cu o cunoștință în care nu aveam încredere încă și nu eram sigur că e drumul corect, mă uitam în buzunarul hainei, iar dacă pusesem involuntar cristalul acolo știam că voi fi bine, că am ales persoana sau situația socială corectă.

Câteodată, după o zi lungă de peripeții în care totul decursese decent sau bine, ajungeam acasă și descopeream că am avut cristalul la mine, ca o confirmare a credinței mele în alegerile făcute atunci.

Un amic mi-a spus că un cristal te alege pe tine și nu invers.

Preferam sa fiu spontan în acele timpuri și să urmăresc vibrația bună. Cu astfel de energii e de preferat să nu analizezi prea mult. Nu respectam convenții sociale, dansam și țipam pe stradă, cunoașteam o grămadă de oameni frumoși sau dubioși și cred că a fost fix ce aveam nevoie lângă mine.

Interviu celular 

  1. Celulele răspund la ceea ce se întâmplă în afara propriilor limite adaptându-și comportamentul în funcție de tipul lor: structură și suport, creștere, comunicare și transport, metabolism și producere de energie. Tu ce fel de celulă ești/vrei să devii în macroorganismul umanității? 

O celulă de fericire..care se încarcă de la ceilalți și împrăștie pace în haos.

  1. Elefantul din cameră este un dar, nu-l poți vinde sau da mai departe. Ce faci cu el?

Discut , dansez cu el până în momentul când se oprește și strigă cu o grimasă plăcut- resemnată :Eu voi fi elefantul din cameră !

  1. La ce te gândești când călătorești singur/ă? 

Mă gândesc că va fi o altă aventură, alte zile în care mintea poate să zboare odată cu corpul.. ce va însemna pentru mine o altă energie, un alt spațiu, dacă îmi place mai mult să rătăcesc de fapt spre ce vreau.. ca să te găsești trebuie întâi să te pierzi puțin…

  1. Una dintre cele mai amuzante situații trăite recent este…..

Comparam cu un prieten experiențele de la mare de anul ăsta… părea sceptic să povestească dezamăgirile sale.. între timp un vagabond care prefera să meargă fără papuci în oraș ne cere o țigară și coincidența face că și el fusese la mare recent.. preluând discuția noastră ne explică că cea mai importantă parte de bucurie am ratat-o comparând – “Măcar ați văzut marea” ne amintește domnul .. astfel că orice ar fi mers prost pentru vreunul din noi ar fi de prisos de menționat. Măcar am văzut marea…

  1. La ce te aștepți cel mai puțin în următorii trei ani?

Nu văd ca tehnologia modernității să devină mai puțin sufocantă pentru spiritul uman.. Totuși văd o înclinație a  speciei spre natură,spre armonie așa că sunt optimist.  Epoca lui Thoreau sună bine.

  1. Ai ocazia să organizezi o paradă pentru o cauză importantă pentru tine. Ce fel de paradă organizezi?

Parada unor filosofi care își pun întrebările fundamentale despre viața, contemplând agale pe stradă. Ca într-un sketch de Monty Python .. conduși de Don Quijote.

  1. Ritmul muzical pe care ai vrea să intri de fiecare dată într-o încăpere plină cu necunoscuți?

The Isley Brothers – For the love of You..

Driftin on the memories…