MIHAI, 28 ani, actor

Acest cristal a apărut de nicăieri în viața mea, acum 2 ani. M-a ajutat mult în perioada aceea, în care exploram misticismul și însemnătatea inconștientului în existența noastră cotidiană. Când simțeam o energie negativă în jur, cumva ”Cristalul” îmi spunea să plec de acolo.

De exemplu, când mă întâlneam cu o cunoștință în care nu aveam încredere încă și nu eram sigur că e drumul corect, mă uitam în buzunarul hainei, iar dacă pusesem involuntar cristalul acolo știam că voi fi bine, că am ales persoana sau situația socială corectă.

Câteodată, după o zi lungă de peripeții în care totul decursese decent sau bine, ajungeam acasă și descopeream că am avut cristalul la mine, ca o confirmare a credinței mele în alegerile făcute atunci.

Un amic mi-a spus că un cristal te alege pe tine și nu invers.

Preferam sa fiu spontan în acele timpuri și să urmăresc vibrația bună. Cu astfel de energii e de preferat să nu analizezi prea mult. Nu respectam convenții sociale, dansam și țipam pe stradă, cunoașteam o grămadă de oameni frumoși sau dubioși și cred că a fost fix ce aveam nevoie lângă mine.